dit is de band my dying bride

20 april 2007 Gaat my dying birde in paradieso optreden ne daar gaan mam, ik en mijn nichtje heen. mam en ik vinden Aaron stainthorpe een lekker ding. Mijn lievelings liedjes van my dying bride zijn roads, alle liedjes van het album aline of deadhless kings, some velvret morning, the prize of beauty, catherine blake, the blue lotus, my wine in silence, the cry of mankind, your river, for you en apocalipse woman.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

                                                                                                                    

 

 

                 

 

 

 

hamish

lena

 

dan mullins

 

 

 

 

 

aaron

 

aaron

 

 

 

sarah

 

My dying bride live 20-4-07 in paradiso

Daar was ik met mijn moeder en nichtje heen.

Het was vet cool en ik heb maar heel even mijn oren dicht ge houden.

Toen my dying bride het podium op kwam toen was ik echt super blij om hun voor het eerst live te zien in plaats van op een foto of in een clip of zo. Aaron kwam zelfs een paar keer zo dicht bij mijn staan dat hij bijna op mijn handen stand een keer stond aaron zo dicht bij dat hij met zijn gezicht boven mijn stond en dat was echt heel gaaf. Bij het ene laatste lied gooide andrew (de gitarist) zijn plectrum voor mijn en mijn moeder neer alsof hij hem daar speciaal voor ons neer gooide en dat vind ik wel erg lief van hem.

Mijn moeder zei dat sarah en dan heel erg naar ons keken en andrew keek ook een keer naar mijn en daar werd ik een beetje verlegen van want dat was volgens mijn vlak na dat ik die plectrum gekregen had. En aaron die keek ook een paar keer naar ons. Aaron moest zo als altijd huilen onder het concert en dat vond ik best sneu voor aaron ik kreeg ook een beetje tranen in mijn ogen. Aaron ziet er in het echt nog lekkerder uit.

Dit zijn de liedjes die my dying bride speelde.

To remain tombless, my hope the distroyer, for you, the blue lotus, like gods of the sun, catherine blake, cry of mankind, the whore the cook and the mother, thy raven wings, the snow in my hand, she is the dark, the dreadful hours en the forenver peopel na het concert hebben we nog even gouw een t-shirt van my dying bride gekocht.